Close
(0) tuotetta
Et ole vielä lisännyt tuotteita ostoskoriisi.
Filters
Asetukset
Hae

Kostutetut pesupyyhkeet ja -kintaat

Kostutetut pesupyyhkeet ja -kintaat

Näytä tuotteita per sivu

ABENA bio pesupyyhe kostea hajusteeton 32x22 koko vartalon pesuun 8kpl; uusi koko 27X22cm

ABENA pesupyyhe kostea hajusteeton 32x22 koko vartalon pesuun 8kpl

ABENA kostea pesukinnas 14,5 X 23 cm hajusteeton 8kpl

ABENA kostea pesukinnas 14,5 X 23 cm hajusteeton 8kpl

ABENA kostea pesukinnas hajusteeton 8kpl

ABENA kostea pesukinnas hajusteeton 8kpl

ABENA kostea pesukinnas intiimialueelle 14,5 X 23 cm hajusteeton 4kpl

ABENA kostea pesukinnas 14,5 X 23 cm hajusteeton 4kpl

ABENA pesupyyhe kostea hajusteeton 20x23 koko vartalon pesuun 8kpl biohajoava

ABENA pesupyyhe kostea hajusteeton 20x23 koko vartalon pesuun 8kpl

ABENA pesupyyhe kostea hajusteeton; SUP 20x27cm 80kpl

ABENA pesupyyhe kostea hajusteeton 20x27cm 80kpl

Bambo Nature biohajoava kosteuspyyhe 50kpl

Bambo Nature Biohajoavat kosteuspyyhkeet tarvitaan jokaiselle vaihtopöydälle, vaippakassiin, käsilaukkuun, automatkalle, piknikille, yökylään – mihin tahansa menetkin vauvasi kanssa. Ihoystävällisen, kosteuttavat kosteuspyyhkeemme on valmistettu vastuullisesti pehmeästä 100 % viskoosista, joka tarkoittaa etteivät ne sisällä muovia ja ovat siis parempi vaihtoehto ympäristölle. Kosteuspyyhkeemme on dermatologisesti testattu, eivätkä ne sisällä hajusteita tai väriaineita. Kosteuspyyhkeitä saa kahdessa eri pakkauskoossa (50kpl ja 10kpl) ja ne ovat hyvä vaihtoehto perinteiselle pesulle vedellä ja saippualla. Pyyhkeitä voi käyttää koko keholle. Ne ovat vegaanisia, eivätkä sisällä eläinperäisiä ainesosia, vaan pelkästään kasviperäisiä raaka-aineita. Kosteuspyyhkeillä on Joutsenmerkki sekä Asthma Allergy Nordic -merkki – vastuullinen ja turvallinen valinta niin lapsellesi kuin ympäristöllekin. Suositeltu käyttö: Puhdista melkein mitä vain, missä vain ja milloin vain. Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä silmänympärysaluetta.

Bambo Nature biohajoava kosteuspyyhe, 10kpl

Bambo Nature Biohajoavat kosteuspyyhkeet tarvitaan jokaiselle vaihtopöydälle, vaippakassiin, käsilaukkuun, automatkalle, piknikille, yökylään – mihin tahansa menetkin vauvasi kanssa. Ihoystävällisen, kosteuttavat kosteuspyyhkeemme on valmistettu vastuullisesti pehmeästä 100 % viskoosista, joka tarkoittaa etteivät ne sisällä muovia ja ovat siis parempi vaihtoehto ympäristölle. Kosteuspyyhkeemme on dermatologisesti testattu, eivätkä ne sisällä hajusteita tai väriaineita. Kosteuspyyhkeitä saa kahdessa eri pakkauskoossa (50kpl ja 10kpl) ja ne ovat hyvä vaihtoehto perinteiselle pesulle vedellä ja saippualla. Pyyhkeitä voi käyttää koko keholle. Ne ovat vegaanisia, eivätkä sisällä eläinperäisiä ainesosia, vaan pelkästään kasviperäisiä raaka-aineita. Kosteuspyyhkeillä on Joutsenmerkki sekä Asthma Allergy Nordic -merkki – vastuullinen ja turvallinen valinta niin lapsellesi kuin ympäristöllekin. Suositeltu käyttö: Putsaa melkein mitä vain, missä vain ja milloin vain. Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä silmänympärysaluetta.

Bambo Nature kosteuspyyhkeet 80kpl

Bambo Nature Biohajoavat kosteuspyyhkeet tarvitaan jokaiselle vaihtopöydälle, vaippakassiin, käsilaukkuun, automatkalle, piknikille, yökylään – mihin tahansa menetkin vauvasi kanssa. Ihoystävälliset ja kosteuttavat puhdistuspyyhkeet on valmistettu pehmeästä kuitukankaasta, ja niitä voi käyttää koko keholle. Kosteuspyyhkeet on dermatologisesti testattu, eivätkä ne sisällä hajusteita tai väriaineita. Kosteuspyyhe on mainio vaihtoehto perinteiselle vesipesulle. Niillä pyyhit tahmaiset sormet, likaantuneet kasvot ja niistät vaikka tarvittaessa nenän. Kosteuspyyhkeet ovat vegaanisia eli ne eivät sisällä mitään eläinperäisiä ainesosia. Tuotteella on Joutsenmerkki, ja Asthma Allergy Nordicin suositus - kosteuspyyhkeemme on turvallinen valinta niin vauvallesi kuin ympäristöllekin. Käyttösuositus: Puhdistavat melkein mitä vain, missä vain ja milloin vain! Vain ulkoiseen käyttöän. Vältä kontaktia silmien kanssa.

Tarjouserä! Bambo Nature kosteuspyyhe teippikansi 50kpl; SUP

BAMBO Nature kosteuspyyhe teippikansi 50kpl

Kostutetut pesupyyhkeet ja -kintaat

Filter by:

Clear All